Kena jual ikan sekarang...

P/S:Esok aku ade practical test. Aku tak habis lagi study derr,tapi aku sempat update blog aku yang cincai habis ni.Oh well, ade aku kisah?Hahaha.

Mak aku lahirkan aku dengan hati yang sensitip kot.(Kalau korang nak kate aku kuat emo,maybe. Tapi sorrylah tu aku.Hehehe) So,everytime aku marah ke,bengang ke,sakit hati ke,ape kejadah skali pon kat member2 aku sendiri pon,still kat lubuk hati aku ade space untuk dye lagi.In other words, yes i still do care about u!Aku tak lah zalim sangat kot.Dah marah2 pastu tinggalkan ko terkontang kanting.Tak baek kot.Aku pon tak nak orang buat kat aku menda yang sama.

So,most of the time aku memang concern pasal member2 aku.Tak kisahlah,yang baek ke,yang buruk ke,yang ape2 sekali pon.As long aku anggap ko kawan aku,aku memang ambik berat.Walaupon kadang2 orang slalu cakap kat aku, "Ape ko tahu?","Ko tak faham nis" and etc. Mana ko tahu aku tak tahu?Kalau aku tak tahu,bagilah aku tau.Bukan aku nak jaja hal korang satu dunia kot.Aku tau kot ape perasaan bila orang bukak aib kita.Of coz aku tak nak orang lain malukan member2 aku kot.Kalau aku tak faham,bagi aku faham.Aku ni bukanlah bebal tahap dewa kot,sampai tak faham sepatah haram.Siyesly,aku bukan sekadar nak kawan waktu senang je kot.Time susah aku pon nak bantu.

Kadang2 aku terover lak concern, even though bukan hal aku kan.Yelah,aku tak nak member aku sedey or hatinya dilukai.Sape sukakan orang buat macam tu.Aku pon tak nak sedey.Pas jadi over concern,kadang2 benda tu serabutkan kepala aku.Bukan ape,memang aku tak nak member2 aku sedey.Sumpah dowh,kadang korang rase aku ni evil ke ape ke,dalam hati ade taman kot.Aku memang nak tolong sedaya upaya aku.Sebab aku rasa,kalau nak idup sorang2,pegi dok dalam hutan.Hahahaha.Pas aku tolong,kalau member2 aku tak nak hargai or tak nak cakap trimas pon aku tak kisah.Janji hati aku PUAS.Puas tolong member aku sendiri.

Then,ade member aku sorang ni cakap kat aku,yang aku patut keringkan hati skit.Macam tulah dye soh aku jadi.Tak payah nak over2 concern.Pikir hal sendiri lagi bagus.Aku pon dok pikir2 macam tu.Jadi selfish skit.Tak payah nak concern hal orang lain.Buat hal masing2.Bila aku pikir2 balik,patut ke aku buat macam tu?Aku pon tak tau nak jawab ape.Tapi aku percaya, better be myself kan?Kalau korang bace blog ni,bagi lah 1cent of your thought kat aku.Will appreciate it!^_^

5 p/s:

mehmed June 3, 2010 at 11:29 PM  

study!!!!
chaiyok3

ibnu sina inamza June 3, 2010 at 11:51 PM  

haha..tq med!

wanie June 4, 2010 at 9:51 PM  

ngah exm???? gd luck..

balqi5 June 4, 2010 at 10:37 PM  

Allah Maha Mengetahui tiap2 sesuatu dalam hati kamu. Maka, kalau niat baik dapat pahala, niat jahat x dapat apa. Maka buatlah baik niatlah baik. Please Allah with all your might. Jadi baik itu pun subjektif, maka buatlah baik dan terus berbuat kebaikan selagi tidak melanggar syariat yg Allah tetapkan. Semoga ko dirahmati Allah. -fin-

ibnu sina inamza June 5, 2010 at 1:08 AM  

@wanie:sik lagi...

@balqi5:tqvm for yr advice!